Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Piektdienas rītā no ceļa noskrējuši jau trīs satiksmes autobusi

© Ekrānuzņēmums

Latvijā piektdienas rītā no ceļa nobraukuši trīs satiksmes autobusi, noskaidroja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Piektdienas rītā divās vietās uz Rīgas-Liepājas šosejas no ceļa nobrauca satiksmes autobusi. Negadījumos cietušo nav.

Tāpat uz Tallinas šosejas pie Ādažiem šorīt no ceļa nobraucis satiksmes autobuss. Šajā negadījumā ir pieci cietušie, no kuriem viens nogādāts slimnīcā.

Jau ziņots, ka Latvijā piektdien līdz priekšpusdienai reģistrēti četri satiksmes negadījumi ar cietušajiem, bet viens cilvēks kādā avārijā gājis bojā.

Laikā no plkst.6 līdz 12 valstī kopumā reģistrēts 31 ceļu satiksmes negadījums bez cietušām personām un četri negadījumi ar cietušajiem, tostarp, vienu bojāgājušo Zemgales reģionā.

Kā liecina sākotnējā informācija, piektdien Jelgavas novada Cenu pagastā uz autoceļa Rīga-Jelgava automašīna "Hyundai Getz" iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā, kur sadūrās ar kravas transportlīdzekli "Scania". Notikuma vietā gāja bojā automašīnas "Hyundai Getz" vadītāja.

Policija aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Latvijā piektdienas rītā no ceļa nobraukuši trīs satiksmes autobusi, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.