Uz Liepājas šosejas no ceļa nobraucis un apgāzies pasažieru autobuss; trīs cietušie

© Facebook

Ceturtdienas pievakarē uz Liepājas šosejas pie Grobiņas no ceļa nobraucis un apgāzies pasažieru autobuss un ceļu satiksmes negadījumā cietuši trīs cilvēki, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas (VP) pārstāve Līna Kaļķe.

Cietušie nogādāti medicīnas iestādē.

Policija izsaukumu uz notikuma vietu saņēmusi īsi pirms plkst.17.

VP skaidro ceļu satiksmes negadījuma apstākļus.

VSIA "Latvijas valsts ceļi" mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka sniega un puteņa dēļ visā Kurzemē šovakar braukšanas apstākļi ir ļoti apgrūtināti.

Jau ziņots, ka valsts lielākajā daļā snieg un puteņo, daudzviet stipri, Kurzemes rietumos plosās sniegavētra. Redzamība putenī vietām var būt mazāka par 50 metriem. Braukšanu apgrūtina arī apledojums un sniega sanesumi, ceļus var aizšķērsot lūzuši koki.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais