Avārijas vietā uz Rīgas apvedceļa atjaunota satiksme abos virzienos

Ap plkst.16.20 ir izdevies atjaunot satiksmi abos virzienos Rīgas apvedceļa posmā Babīte-Salaspils, kur pirms vairākām stundām notika apvidus automašīnas un autocisternas sadursme, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) preses pārstāvis Aigars Bērziņš.

Kā ziņots, šodien ap plkst.13 uz Rīgas apvedceļa posmā Salaspils-Babīte, Ķekavas novadā, notika apvidus automašīnas un autocisternas sadursme, kuras dēļ uz ceļa braucamās daļas no cisternas sāka izplūst industriālā eļļa, tāpēc notikuma vietā tika slēgta transportlīdzekļu kustība abos virzienos. Cilvēki negadījumā necieta. Notikuma vietā strādāja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, kā arī VP darbinieki.

Satiksmes informācijas centrā biznesa portālu "Nozare.lv" sākotnēji informēja, ka industriālās eļļas savākšana varētu prasīt aptuveni divas stundas. Avārijas vietu varēja apbraukt tikai caur Rīgu, citu iespēju nebija.

Aptuveni stundu pēc negadījuma tika atjaunota satiksme pa Rīgas apvedceļu virzienā uz Salaspili, bet nu transportlīdzekļu kustība ir atjaunota abos virzienos, norādīja Bērziņš.