Kura ministra darbu Latvijas iedzīvotāji vērtē vissliktāk?

© Ģirts Ozoliņš/F64

Vērtējot katra Latvijas valdības ministra darbu, Latvijas iedzīvotāju viszemāk – ar 3,6 punktiem – vērtē labklājības ministra Gata Eglīša un veselības ministra Daniela Pavļuta darbu, vēstīja TV3 raidījums “900 sekundes”.

Lūgti novērtēt savu apmierinātību ar pašreizējo ministru darbu 10 punktu skalā Latvijas iedzīvotāju snieguši sekojošus vērtējumus - aizsardzības ministra Arta Pabrika darbs novērtēts ar 4,4 punktiem, bet ārlietu ministra Edgara Rinkēviča - ar 4,3.

Ar 4,2 punktiem iedzīvotāji novērtējuši izglītības un zinātnes ministres Anitas Muižnieces un kultūras ministra Naura Puntuļa darbu.

Tikmēr iekšlietu ministres Marijas Golubevas darbam kopumā ir dots 4,1 punkta vērtējums un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Artūra Toma Pleša darbam - kopumā ir 4,0 punkti.

Satiksmes ministra Tāļa Linkaita darbu kopumā iedzīvotāji kopumā ir novērtējuši ar 3,9 punktiem, bet ekonomikas ministra Jāņa Vitenberga un zemkopības ministra Kaspara Gerharda darbu kopumā ir novērtējuši ar 3,8 punktiem.

Savukārt tieslietu ministra Jāņa Bordāna un Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa darbam iedzīvotāji kopumā 10 baļļu skalā ir devuši 3,7 punktu novērtējumu, bet finanšu ministra Jāņa Reira darbu - kopumā ir novērtējuši ar 3,6 punktiem.

Viszemāk - ar 3,5 punktiem - novērtēts labklājības ministra Gata Eglīša un veselības ministra Daniela Pavļuta darbs.

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais