Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

Policijas darbinieks uzbrūk sievietei un nodara miesas bojājumus; sākta dienesta pārbaude

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

Īsi pirms gadu mijas, 30.decembrī, sociālos medijus pāršalca ziņa par incidentu, kas noticis Rīgā, Aleksandra Čaka ielā. Kāds vīrietis uzvedoties agrsīvi, uzbrucis nepazīstamai sievietei. Kā ziņo Valsts policija (VP) šobrīd ir uzsākts administratīvais process, nozīmēta ekspertīze miesas bojājumu smaguma noteikšanai.

29. decembrī ap plkst 22:40 Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 30 izcēlās konflikts starp sievieti un nepazīstamu vīrieti. Kā sociālajā medijā "Facebook" informē sieviete draugs, tad nepazīstamais vīrietis viņai ir nodarījis miesas bojājumus.

"Manai meitenei tika pārsist deguns par to, ka viņa aizrādija šī uzbrucēja meita par atkritumu izmešanu uz ielas no automašīnas bagāžnieka!
Pēc aizrādijuma viņš izkāpa no automašīnas (šofera puses ), sāka grūstīties un tad iesita pa seju - pārsitot degunu."
Kā izrādījās, tad uzbrucējis strādā valsts iestāde jeb policijā.
Ņemot vērā to, ka notikumā ir iesaistīts policijas darbinieks, VP Iekšējās kontroles birojs šobrīd ir sācis dienesta pārbaudi.

Kā informē VP, tad notikums tika fiksēts ārpus policista darba laika un šobrīd vīrietis nepilda dienesta pienākumus.

"Valsts policijai ir stingra nostāja, ka šāda situācija un jebkāda veida vardarbība nav pieļaujama, vēl jo vairāk, ja tajā ir iesaistīta Valsts policijas amarpersona, kurai ir jāaizstāv sabiedrības locekļi," rakstīts VP paziņojumā.

VP aicina atsaukties visus notikuma aculieciniekus, zvanot pa tālruni 67085929.