Labdarības maratonā «Dod pieci!» divās diennaktīs saziedoti 76 087 eiro

© F64

Kopš sākusies labdarības maratona "Dod pieci!" tiešraide, līdz 19. decembra pulksten 18.00 kopā saziedoti 76 087 eiro.

Latvijas Radio 5 - pieci.lv dīdžeji Elīna Baltskara, Linda Samsonova un Magnuss Eriņš vēl četras dienas turpinās atskaņot par ziedojumiem izvēlētās dziesmas. Saziedotie līdzekļi palīdzēs veidot pilnvērtīgāku to cilvēku ikdienu, kam ir redzes, dzirdes vai kustību traucējumi.

Ikviens aicināts ziedot "Dod pieci!" apmaiņā pret mīļākās dziesmas atskaņošanu Latvijas Radio 5 - Pieci.lv ēterā. Ziedojumus sākot no 5 eiro var veikt mājaslapā.

No 17. līdz 23. decembrim būs iespējams veikt ziedojumus arī labdarības maratona stikla studijā Vecrīgā, Doma laukumā. Ziedojot klātienē, maratona organizētāji lūdz ievērot drošības ierobežojumus un 2 metru distanci. Labdarības maratona "Dod pieci!" mērķim ziedot var arīZiedot.lv mājaslapā, gan “Circle K” degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā.

Šī gada labdarības maratons "Dod pieci!" izceļ vides pieejamības problemātiku cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem. Maratona laikā saziedotie līdzekļi caur projekta partneriem - labdarības organizāciju Ziedot.lv un invalīdu un viņu draugu apvienību "Apeirons" tiks novirzīti līdzcilvēku atbalstam - pandusu un pacēlāju ierīkošanai, cilvēku dzīvesvietas labiekārtošanai, tehnisko palīglīdzekļu iegādei un citām vajadzībām, kas saistītas ar vides pieejamības uzlabošanu ārpus publiskās infrastruktūras.

Svarīgākais