Konkursā meklēs LTV valdes locekļus

© Mārtiņš Zilgalvis/F64

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) nākamnedēļ varētu izsludināt konkursu uz trīs vakantajām Latvijas Televīzijas (LTV) valdes locekļu amata vietām, otrdien Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas sēdē pauda padomes vadītājs Jānis Siksnis.

Komisijas sēdē Siksnim tika vaicāts, kādēļ konkurss nav izsludināts agrāk, jo SEPLP darbu sāka augusta sākumā, uz ko padomes vadītājs atbildēja, ka tam nav bijis nepieciešamo resursu juridiskajā jomā. "Mūsu kapacitāte līdz šim to neļāva darīt," sacīja Siksnis.

Kā liecina informācija portālā "Firmas.lv", pašlaik LTV valdē strādā tikai Ivars Priede, kurš pēc Sikšņa sacītā, kopš maija ir amatā ar tā saucamo "mīksto mandātu".

SEPLP ir valsts kapitāla daļu turētāja attiecīgajās kapitālsabiedrībās un veic to dalībnieku sapulces funkcijas. SEPLP par valsts kapitāla daļu turēšanu nesaņem atlīdzību no sabiedriskajiem elektroniskajiem plašsaziņas līdzekļiem.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.