Šodien vairākās vietās plānota izbraukuma vakcinācija pret Covid-19

© Kaspars Krafts / F64

Šodien vairākās vietās reģionos notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19, informēja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļā.

Vakcinēties no plkst.9 līdz 10.30 varēs Preiļu novada Sīļukalna pagasta pārvaldē. Vēlāk - no plkst.11 līdz 12.30 - pakalpojumu nodrošinās Galēnu pagasta pārvaldē, savukārt no plkst.13.30 līdz 15 potēšana būs iespējama Stabulnieku kultūras namā.

Rēzeknes novadā no plkst.8 līdz 11 vakcināciju veiks Ozolaines tautas namā, bet no plkst.13 līdz 15 Maltas kultūras namā.

Tukuma novadā vakcīnas no plkst.9 līdz 11 būs pieejamas Milzkalnes pagasta veikala "Citro" stāvlaukumā, no plkst.12 līdz 14 Smārdes pagasta centrā, bet no plkst.15 līdz 17 Lapmiežciema kultūras namā.

No plkst.9.30 līdz 11 varēs vakcinēties arī Multifunkcionālajā Skultes centrā Limbažu novadā. Kuldīgas vieglatlētikas manēžā pakalpojums būs pieejams no plkst.10 līdz 17.

Saulkrastu novadā izbraukuma vakcinācija norisināsies no plkst.9 līdz 12 Zvejniekciema kultūras centrā, bet no plkst.13 līdz 15 - Sējas pagasta Pabažu klubā.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments, potēšanas pase, ja tāda ir. Tāpat vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva klātbūtne. Likumiskajam pārstāvim jābūt līdzi arī pasei vai personas apliecībai, kā arī apliecinošam dokumentam par bērnu.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.