Mičerevskis Pavļutu nosauc par “beigtu zirgu”

© Ekrānuzņēmums no Saeimas sēdes tiešraides

Saeimas deputāti šobrīd lemj par neuzticības izteikšanu veselības ministram Danielam Pavļutam. Saeimas deputāti savos izteikumos ir visai skarbi.

“Ir tāds teiciens, ka zirgus uz pārmijām nemaina, bet šis zirgs ir beigts zirgs. Tas ir pārstājis būs zirgs. Viņš ir izdarījis visu, ko varēja, bet viņam nesanāca. Šis zirgs turas tikai tāpēc, ka Jūs, mīļie kolēģi, esat viņu tur pienaglojuši” Saeimas sēdē sacīja Saeimas deputāts Māris Mičerevskis, viens no 17 deputātiem, kas iesniedza priekšlikumu izteikt neuzticību veselības ministram Danielam Pavļutam.

Saeimas deputāts Edgars Tavars debatēs Pavļutu nosauca par ministru “krīze” un salīdzināja ar balodi, kas saka, ka visu prot.

Saeimas deputāts Nikolajs Kabanovs D. Pavļutu, savukārt, salīdzināja ar zombiju, kurš staigāšot mūsu vidū līdz 13. Saeimas sasaukuma beigām.

Priekšlikumu par neuzticības izteikšanu D. Pavļutam iesniedza deputāti Māris Mičerevskis, Didzis Šmits, Edgars Tavars, Armands Krauze, Uldis Augulis, Viktors Valainis, Māris Kučinskis, Jānis Dūklavs, Ivars Zariņš, Artūrs Rubiks, Boriss Cilevičs, Vitālijs Orlovs, Jānis Krišāns, Edgars Kucins, Jānis Tutins, Valērijs Agešins, Ivans Ribakovs.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.