Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

TE IR DARBS! Jauniešiem bez iepriekšējas pieredzes algā sola 1000 eiro

© Publicitātes foto

Spītējot saspringumam saistībā ar Covid-19 izplatību valstī, tehnoloģiju un izklaides uzņēmums “Evolution Latvia” līdz šā gada beigām aicina darbā 400 jaunus darbiniekus, par pilnu slodzi solot līdz pat 1000 eiro, informē Baltijas un Rumānijas personāla pārvaldes vadītāja Sanita Kļaviņa.

Pēc S. Kļaviņas teiktā, uzņēmums līdz šim ir spējis veiksmīgi pielāgoties Covid-19 radītājiem izaicinājumiem ar dažādu tehnoloģiju palīdzību, tāpēc turpina stabilu izaugsmi un meklē papildspēkus.

Mēs esam spēruši vairākus soļus, lai darbību varētu turpināt epidemioloģiski drošā vidē un atbilstoši valstī noteiktajam. Piemēram, esam iekārtojuši testēšanas punktu, kur ikviens darbinieks var veikt Covid-19 antigēna testus bez maksas, esam iekārtojuši automātisku temperatūras mērītāju pie ieejas birojā, kas jāizmanto ikvienam,” stāstīja Kļaviņa.

Papildu iepriekš minētajam, lai rūpētos par darbinieku veselību un vienlaikus turpinātu nodrošināt pakalpojumu sniegšanu, ir pielāgots maiņu darbs.

Darbā tiek aicināti arī jaunieši bez iepriekšējas pieredzes, tomēr obligāta prasība ir angļu valodas prasmes, skaidroja uzņēmumā.