Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Ar "Depo" ziedoto pārtiku šodien jau mielojās vairākās ģimenes

© Ekrānuzņēmums no FB/Palīdzēsim viens otram

Biedrība "Palīdzēsim viens otram" jau piektdien saņēmusi "Depo" ziedoto pārtiku, sociālajā vietnē "Facebook" vēsta biedrības "Palīdzēsim viens otram" koordinatore Jūlija Mežecka.

Šim aicinājumam atsaucās biedrība "Palīdzēsim viens otram" un jau piektdien ap 16:30 biedrība saņēma apstiprinošo ziņu, ka var braukt pakaļ pārtikai uz Rīgas un Liepājas "Depo" veikaliem.
Sacīts - darīts, saorganizējām CityBee busiņu un šoferīti, sadalījāmies pa mašīnām un steidzamies pakaļ ziedojumam, lai operatīvi savāktu pārtiku un atgriezties mājās līdz komandantstundas sākumam, "

stāsta koordinatore Jūlija Mežecka.

Viņa saka sirsnīgs paldies "Depo" darbiniekiem par atsaucību un palikšanu pēc darba laika, lai izrakstītu un sakrāmētu ziedojumus. " Ap 19:20 darbiņi bija galā - pārtika izkrauta no busiņa, sadalīta pa mašīnām un laiks bija steigties mājās, lai paspētu līdz komandantstundas sākumam. Viena no mūsu koordinatorēm piebrauca pie mājas precīzi 19:55. Šīs vakars mums noritēja diezgan stresainā (dēļ laika ierobežojumiem), bet patīkamā atmosfērā. Un ziniet - tas bija tā vērts, jo varēsim palīdzēt mūsu biedrības ģimenēm ar svaigo pārtiku" raksta Jūlija Mežecka.