Šonedēļ vakcinācijas mikroautobuss uzsāk pirmos reisus uz darba kolektīviem

© Publicitātes foto

Piektdien, 22.oktobrī Latvijas uzņēmumos uzsāks darbu "Veselības centru apvienības" (VCA) mobilais vakcinācijas punkts. Tas ir Baltijā pirmais šāda veida vakcinācijas punkts, kas, atsaucoties pieprasījumam, nodrošinās vakcinācijas procesa mobilitāti uzņēmumos un pašvaldībās visā Latvijā.

22.oktobrī plkst. 14.00 Rīgā, Gogoļa ielā 3 pie VCA poliklīnikas Dzelzceļš tiks pabeigta mobilā vakcinācijas punkta komplektācija izbraukumam un VCA medicīnas personāls dosies vakcinēt Eiropā vadošā zivrūpniecības uzņēmuma "Karavela" darbiniekus.

Atbalstot procesa mobilitāti, VCA ir sagatavojusi darbam vakcinācijas vajadzībām aprīkotu mikroautobusu, kas ir Baltijā pirmais šāda veida mobilais vakcinācijas punkts.

"Šonedēļ VCA vakcinācijas mikroautobuss uzsāk pirmos reisus uz darba kolektīviem, kuriem nav piemērotu telpu vakcinācijai un kuros vēl liela daļa darbinieku nav vakcinējušies. Ar šo mūsu uzņēmuma mobilo vienību esam gatavi vakcinēt iedzīvotājus dažādos valsts reģionos - dosimies uz privātiem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm. Šis ir vēl viens solis mūsu darbā, veicinot straujāku iedzīvotāju vakcināciju," informē VCA valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

Mobilā punkta izveidošana vakcinācijas vajadzībām ir ieguldījums ilgtermiņā; turpmāk to varēs izmantot arī sezonālajai ērču encefalīta, gripas vakcinācijas nodrošināšanai, kā arī izbraukuma konsultācijām un diagnostisko mērījumu pakalpojumiem darba kolektīvos un iedzīvotājiem visā Latvijā.

Pieteikties mobilās vakcinācijas pakalpojumiem var: epoliklinika@vca.lv

VCA kopš vakcinācijas aizsākuma ir viena no vakcinācijas līderēm Latvijā, nodrošinot procesu masu vakcinācijas punktos, VCA poliklīnikās un izbraukumos uz dažādiem valsts reģioniem.

"Veselības centru apvienība" ir viens no lielākajiem privātās veselības aprūpes uzņēmumiem Latvijā ar filiālēm Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Talsos, Madonā un Saldū. Vairāk nekā 1500 VCA darbinieki nodrošina pakalpojumus 120 specialitātēs un pakalpojumu virzienos.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais