Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Ziemeļkurzemes slimnīca aicina palīgā

© Dmitrijs Suļžics / F64

SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" aicina esošās un topošās māsas un ārstu palīgus pieteikties darbam Ventspils slimnīcā un Talsu filiālē, informēja SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Rudzroga.

Speciālisti aicināti sazināties ar slimnīcas personāldaļu e-pastā: "personaldala.zrs@ventspils.lv", tālrunis 63 621 313, lai pārrunātu iespējas un vienotos par nosacījumiem darba sākšanai.

Ņemot vērā pieaugošo slimnīcu noslodzi, kā rezultātā ir izsludināta ārkārtējā situācija medicīnā Latvijā, SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" aicina atsaukties ārstniecības personas.

Rudzroga skaidroja, ka ir iespēja strādāt gan pilnas, gan nepilnas slodzes darbu, slimnīca piedāvā elastīgu darba grafiku, konkurētspējīgu atalgojumu, veselības apdrošināšanu.

Slimnīcas pārstāve atgādināja, ka Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca ir daudzprofilu reģionālā slimnīca, kas nodrošina augstas kvalitātes stacionāros un ambulatoros medicīniskos pakalpojumus. Slimnīca strauji attīstās, ik gadu ieguldot ievērojamus resursus sniegto pakalpojumu attīstībā - speciālistu piesaistē, ārstniecības metožu pilnveidē un aprīkojuma iegādē.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas pakalpojumi pieejami Ventspils slimnīcā, filiālē Talsos, kā arī ambulatorajos centros citās Kurzemes pilsētās.

Slimnīca rūpējas par saviem darbiniekiem, sniedzot izaugsmes iespējas, stabilu un nozarē konkurētspējīgu atalgojumu, kā arī drošu darba vidi. Sadarbībā ar Ventspils pilsētas domi un Talsu novada domi jaunajiem speciālistiem, kas pārceļas uz dzīvi Ventspilī vai Talsos, iespēju robežās tiek nodrošināta dzīvesvieta.