Ar Covid-19 inficēts pasažieris svētdien braucis autobusā no Saldus uz Rīgu

© Vladislavs Proškins / F64

Pasažieris pārvietojies maršrutā Liepāja-Rīga, ar autobusu plkst.12.30. Visiem pasažieriem, kuri brauca šajā autobusā, ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti Covid-19 infekcijai raksturīgi simptomi, ieteicams palikt mājās, sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli. Ja parādījušies slimības simptomi, Covid-19 testu var veikt bez maksas ar ārsta nosūtījumu, atgādina SPKC. Ārpus ģimenes ārsta darba laika, ja pacientam ir akūtas elpceļu infekcijas slimības pazīmes vai citas pazīmes, kas ir raksturīgas Covid-19 infekcijai, testu var veikt bez maksas bez ārsta, ārsta prakses vai ārstniecības iestādes nosūtījuma.

Pasažieris pārvietojies maršrutā Liepāja-Rīga, ar autobusu plkst.12.30.

Visiem pasažieriem, kuri brauca šajā autobusā, ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti Covid-19 infekcijai raksturīgi simptomi, ieteicams palikt mājās, sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli.

Ja parādījušies slimības simptomi, Covid-19 testu var veikt bez maksas ar ārsta nosūtījumu, atgādina SPKC. Ārpus ģimenes ārsta darba laika, ja pacientam ir akūtas elpceļu infekcijas slimības pazīmes vai citas pazīmes, kas ir raksturīgas Covid-19 infekcijai, testu var veikt bez maksas bez ārsta, ārsta prakses vai ārstniecības iestādes nosūtījuma.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais