Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā

Latvijā darbu sācis "Bolt Market" pārtikas preču piegādes serviss

© Publicitātes foto

No otrdienas Latvijā pieejams transporta platformai "Bolt" piederošais "Bolt Market" pārtikas preču piegādes serviss, kurā var pasūtīt produktus, izmantojot mobilo lietotni "Bolt Food"

Pirmais "Bolt Market" preču piegādes centrs ar vairāk nekā 1500 preču sortimentu atvērts Rīgā.

Kopš pagājušās nedēļas "Bolt Market" darbojas Igaunijā, un drīzumā to plānots ieviest arī Lietuvā, Centrāleiropas valstīs, Zviedrijā, Portugālē, Horvātijā un Rumānijā.

"Bolt Market" vadītājs Latvijā Jānis Rimicāns norāda, ka "Bolt" ir vairāk nekā 75 miljoni klientu visā pasaulē, un daudzi no tiem izrādījuši interesi par pārtikas preču piegādi.

"Bolt Market" izvirzījis mērķi nodrošināt preču piegādi 15 minūšu laikā. Pagaidām gan uzņēmums to var garantēt tikai tiem pasūtījumiem, kuriem piegādes adrese ir Rīgas centrā un apkārtnē. Paplašinot piegādes centru tīklu, to varēšot nodrošināt lielākā teritorijā.

"Bolt" ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā. "Bolt" darbojas 45 valstīs Eiropā un Āfrikā, nodrošinot dažādus mobilitātes pakalpojumus, tostarp kopbraukšanu, koplietošanas automašīnas un skrejriteņus, kā arī ēdiena un pārtikas preču piegādi.

Igaunijā reģistrētā kopbraukšanas platforma "Bolt" dibināta 2013.gadā.

Jau ziņots, ka kompānijas "Bolt Technology" ("Bolt") zaudējumi pagājušajā gadā bijuši 44,9 miljoni eiro jeb apmēram par pusi mazāki nekā 2019.gadā, kad zaudējumi bija 85,5 miljoni eiro, liecina uzņēmuma gada pārskats. Kompānijas apgrozījums pērn pieaudzis par 74,5% līdz 221,4 miljoniem eiro.