Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

Kariņš: Mūsu valstī ir psiedopolitiķi, kas maldina sabiedrību

© f64.lv, Vladislavs Proškins

“Mūsu izaicinājums ir tas, ka mums ir valstī Saeimas deputāti un pseidopolitiķi, kas maldina sabiedrību,” runājot par nepieciešamo vakcinācijas rādītāju sasniegšanu valstī, TV24 raidījumā “ZiņuTOP” norādīja Ministru presidents Krišjānis Kariņš (JV).

Šie cilvēki dara vislielāko ļaunumu, stāstot muļķības, ka šī slimība nav īsta, ka viņa ir izdomāta un nav bīstama. Šie cilvēki, kas stāsta šos melus, tie mūsu sabiedrībai ir bīstami, un viņi ir līdzatbildīgi par to, kāpēc mums ir tik zema vakcinācija,” uzsver premjers.

Kariņš raidījumā atzina, ka viņam ir iekšējas dusmas pret šādu ļaunprātību, kas tiek darīta sabiedrībā, tas, viņaprāt, ir nepieņemami.

“Mans mērķis būtu atcelt visus ierobežojumus, bet vakcinācijas aptvere konkrētās sabiedrības grupās un kopumā šobrīd nav pietiekama. Mēs īpaši starp riska grupām neesam sasnieguši šos rādītājus.”

Jau vēstījām, ka nedēļas otrajā pusē Latvijā vakcinācijas pret Covid-19 temps sāk pieaugt, jo nedēļas vidējais vienā dienā sapotēto cilvēku skaits patlaban ir 6511 jeb par 755 personām vairāk nekā pagājušajā nedēļā.