Mediji jau min "Lidl" atvēršanas datumu, tirgotājs klusē

© Ģirts Ozoliņš/F64

Pēdējo dienu laikā vairāki mediji minējuši iespējamo "Lidl" atvēršanas datumu - 7. oktobri. SIA "Lidl Latvija" no komentāriem atturas, uzsverot, ka par atvēršanu informēšot, kad pienāks laiks.

Portāls "Delfi" kā iespējamo atvēršanas laiku minējis 6. līdz 10. oktobri, jo par to liecinot internetā publicētās vakances saiņotājiem. Kā iespējamais atvēršanas datums tiek minēts arī 7. oktobris, jo šai dienai tiekot gatavoti reklāmas materiāli.

Neatkarīgā

Pagājušā gada septembrī “Lidl Latvija” vēstīja, ka pirmajā kārtā tiks atvērti 14 veikali - seši “Lidl” veikali Rīgā un pa vienam Jelgavā, Valmierā, Tukumā, Jēkabpilī, Ogrē, Liepājā, Ventspilī un Rēzeknē. Kopš tā laika ekspluatācijā ir nodots veikals Daugavpilī, Neatkarīgajai sacīja “Lidl Latvija” sabiedrisko attiecību menedžeris Ingars Rudzītis. Līdz ar to pirmajā kārtā tiks atvērti uzreiz 15 veikali. Tiesa, “Lidl Latvija” joprojām neatklāj, kad tas varētu notikt.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.