"Instrumenti" izsludina papildkoncertu "Sapņu fabrikā"

Sakarā ar to, ka biļetes uz "Instrumenti" lielkoncertu 17. decembrī Sapņu Fabrikā ir teju izpārdotas, grupa paziņo par papildus koncertu, kas notiks dienu iepriekš - ceturtdien, 16. decembrī.

"Esam no sirds aizkustināti par milzīgo godu - lielo publikas interesi, kas ļaus mums Sapņu Fabriku rībināt vairākas dienas pēc kārtas. Divtik priecīgi - par to, ka esam raduši iespēju koncertā nokļūt tiem, kam maciņš neatļautu iegādāties biļetes par pilno cenu. Ar šo akciju īpaši vēlējāmies uzrunāt skolniekus un visus studējošos," iepriecināts ir Reynsi.

Nākamnedēļ īpašā angārā uz speciāli "Instrumenti" Sapņu Fabrikas koncertiem būvētas skatuves sāksies ģenerālmēģinājumu process, un grupas dalībnieki ir pārliecināti, ka "Instrumenti" decembra koncertos publika novērtēs ne tikai māksliniecisko sniegumu, bet arī šova tehnisko izpildījumu. "No nevienas idejas neesam atteikušies tās šķietami sarežģītās īstenošanas dēļ. Zinām, ka ikviena iecere ir realizējama, tādēļ, plānojot un gatavojoties lielkoncertiem, mēģinājumu telpu nereti pametam tikai vēlā naktī - saguruši, taču ļoti laimīgi par paveikto," stāsta Shipsi.

Paralēli nopietnajiem sagatavošanās darbiem līdz šim nozīmīgākajiem grupas koncertiem, "Instrumenti" mūziķi strādā pie jaunas dziesmas latviešu valodā, kas radio stacijās nonāks decembra sākumā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.