Rēzeknes novada Kvāpānu purvā pazudusi ogotāja

Šorīt Rēzeknes novada Gaigalavas pagasta Kvāpānu purvā plaši spēki iesaistīti kādas pazudušas ogotājas meklēšanā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) preses pārstāve Ieva Rekšņa, vakar ap plkst.21 VP Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknis saņēma informāciju par to, ka trīs sievietes aizgājušas ogot Kvāpānu purvā, divas atgriezušās, bet viena no viņām - 1937.g.dzimusī Antoņina Basaja - ir pazudusi.

Patlaban sievietes meklēšanā ir mobilizēti visi iespējamie policijas darbinieki, Zemessardze, vietējais mednieku kolektīvs, kā arī 40 Valsts robežsardzes (VRS) koledžas kursanti un VRS kinologi. Kāds iedzīvotājs piedāvājis meklēšanas darbos iesaistīt arī deltaplānu.

Nepieciešamības gadījumā sievietes meklēšanā tiks iesaistīts arī VRS helikopters, pastāstīja Rekšņa.

Ja gadījumā kādam ir ziņas par to, ka pazudusī sieviete pašas spēkiem iznākusi no purva, policija aicina nekavējoties par to ziņot.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.