Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

Izskan versija par traģisko negadījumu, kurā bojā gāja Aleksandrs Kuzmins

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Neoficiāli avoti ziņo, ka traģiskajā negadījumā uz sliedēm bojāgājušais vīrietis ir Rīgas domes deputāts Aleksandrs Kuzmins, vēsta raidījums "Degpunktā".

Uz nomaļa sliežu ceļa, kas savieno Zasulauku ar Bolderāju, pirmdien pievakarē notika traģisks negadījums. Zem vilciena pakļuva 37 gadus vecs vīrietis un viņa dzīvība izdzisa turpat uz sliedēm, vēsta "Degpunktā". Iespējams, tas bijis Aleksandrs Kuzmins. Vismaz notikumu vietā sastaptie zināja stāstīt, ka viņš dzīvojot tuvumā.

Jau ziņots, ka pirmdien traģiskā negadījumā gājis bojā Latvijas Krievu savienības (LKS) Rīgas domes frakcijas deputāts Aleksandrs Kuzmins, apstiprināja LKS frakcijas vadītāja vietnieks Jakovs Pliners.

Pliners pastāstīja, ka informāciju par traģēdiju uzzinājis no Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas, kas par to informējusi partijas iekšējā saziņas platformā.

Politiķis uzsvēra, ka tas ir milzīgs zaudējums gan partijai, gan visiem rīdziniekiem, jo Kuzmins esot bijis izglītots, gudrs, nosvērts un inteliģents politiķis, kurš strādāja visu rīdzinieku labā.

Pliners piebilda, ka, visticamāk, Kuzmina vietā Rīgas domē deputāta amatā varētu stāties LKS pārstāve Inna Djeri.