Valsts policija pa karstām pēdām aiztur veikala zagļus

© Dmitrijs Šuļžics/F64

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa amatpersonas, pateicoties līdzcilvēku atsaucībai, operatīvi aiztur divus veikala apzadzējus.

Vakar, 23.augusta vakarā, ap plkst. 23:00 Valsts policijā tika saņemta telefoniska informācija, ka, izsitot loga stiklu, personas iekļuvušas kādā Liepājas centra pārtikas preču veikalā.
Policijas darbinieki nekavējoties devās uz notikuma vietu. Personas, kuras bija ielauzušās veikalā, no tā jau bēga prom, bet, pateicoties aculieciniekiem, kuri precīzi norādīja bēgšanas virzienu, Valsts policijas amatpersonām, aizdomās turētās personas izdevās veiksmīgi aizturēt.
Abi aizturētie ir nepilngadīgi jaunieši, kuri no veikala centās nozagt vairākas pudeles alkohola. Jaunieši jau iepriekš vairākkārt bija nonākuši Valsts policijas redzeslokā arī par līdzīga rakstura noziedzīgiem nodarījumiem.
Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot telpā. Šobrīd personas ir aizturētas, un tiks lemts par tām piemērojamo drošības līdzekli.
Valsts policija pateicas iedzīvotājiem, kuri nebija vienaldzīgi, bet, izdzirdot plīstoša stikla skaņu un redzot, ka tiek veiktas aizdomīgas darbības, nekavējoties par to informēja likumsargus.