Nikni pasažieri atsakās pamest "Ryanair" lidmašīnu

Vairāk nekā simts neapmierinātu Ryanair pasažieru tikuši uz četrām stundām atstāti tumšā lidmašīnā, bez ūdens un ēdiena, pēc tam, kad atteikušies pamest gaisa kuģi, kurš nav sasniedzis savu plānoto gala mērķi, vēsta AFP.

Pārsvarā protestētāji bijuši Francijas iedzīvotāji, kuri lidojuši uz vietu netālu no Parīzes, bet tikuši nogādāti Beļģijā. Pasažieri atteikušies pamest lidmašīnu pat pēc tam, kad tās apkalpe devusies projām.

Kāds pasažieris, kurš ceļojis ar savu sievu, divu mēnešu un trīs gadus vecu bērnu, norādījis, ka lidmašīnā nav bijis ūdens un tualetes bijušas slēgtas. «Pilots pat bija atstājis atvērtas savas kabīnes durvis,» žēlojies pasažieris.

Pēc vairāku stundu ilgām sarunām aviācijas pārstāvji pierunājuši niknos pasažierus atstāt lidmašīnu un sagaidīt lidostas terminālā autobusus, kuri nogādās viņus paredzētajā vietā, sacījis situācijā piedalījušais ugunsdzēsējs.

«Sarunas bija tik sarežģītas, ka mēs nebijām pārliecināti, vai viņi nāks ārā,» atzīmējis ugunsdzēsējs. «Cilvēki acīmredzami bija sašutuši. Bet es tikai centos gādāt par viņu labsajūtu.»

Pasažieri norādījuši, ka lidojums sācies Marokā ar trīs stundu nokavēšanos, tāpēc, sasniedzot plānoto galamērķi, Francijas lidosta esot bijusi slēgta. Turklāt lidmašīnas apkalpe nav brīdinājusi pasažierus par veiktajām izmaiņām.

Ryainar pārstāvji situāciju vēl nav komentējuši.

Svarīgākais