Uzzini, uz kuriem ceļiem šobrīd notiek visvairāk remontdarbu

© Dmitrijs Suļžics/F64

Valsts ceļu tīklā šonedēļ remontdarbi notiek 103 ceļu posmos, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, informēja "Latvijas valsts ceļi".

Visvairāk darbu pašlaik notiek uz reģionālajiem autoceļiem.

Papildu luksofora posms ieviests uz reģionālā autoceļa Ventspils- Piltene, posmā no Tārgales līdz Piltenei, bet platuma un masas ierobežojums ieviests būvdarbu posmā reģionālā autoceļa Ērgļi- Jaunpiebalga, posmā no Ērgļiem līdz Cirstiem. Šonedēļ sāks atjaunot segumu uz reģionālā autoceļa Jēkabpils- Lietuvas robeža 14 kilometru posmā no Viesītes līdz Lonei.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem pašlaik noteikti uz Tallinas šosejas posmā no Zvejniekciema līdz Duntei, kur ātrums ierobežots līdz 50 un 70 kilometriem stundā (km/h), vienā posmā satiksmi organizē ar luksoforu un posma šķērsošana var prasīt 20 minūtes.

Uz Vidzemes šosejas, posmā no Smiltenes pagrieziena līdz Grundzālei, notiek seguma atjaunošana, divos posmos satiksmi organizē ar luksoforu, ātruma ierobežojums noteikts 50 un 70 km/h, remontposma šķērsošanas laiks ir 25 minūtes.

Uz Rīgas apvedceļa Salaspils- Babīte, posmā no Ķekavas apļa līdz Jelgavas šosejai, vakara un nakts stundās ir divi luksofora posmi, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 20 minūtes. Liepājas šosejas posmā no Skrundas līdz Kalvenei ir trīs posmos luksofors, ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h un posma šķērsošanai nepieciešamas 40 minūtes.

Autoceļa Jēkabpils- Rēzekne posmā no Greiškāniem līdz Rīgas ielai ir trīs luksoforu posmi un ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h. Posma šķērsošana var prasīt 30 minūtes. Savukārt uz autoceļa Rēzekne- Daugavpils ceļa segas pārbūves posmā no Rēzeknes līdz Bekšiem ieviesti četri luksofora posmi un ātruma ierobežojums 30, 50 un 70 km/h, paredzamais šķērsošanas laiks - 30 minūtes.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.