Izglītības iestādēs savakcinēti 66% strādājošo

© Dmitrijs Šuļžics/F64

Izglītības iestādēs strādājošo vakcinācijas pret Covid-19 aptvere sasniegusi 66%, par jaunākajiem vakcinācijas datiem mikroblogošanas vietnē "Twitter" informēja izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP).

Salīdzinot ar nedēļu iepriekš, vakcinēto īpatsvars ir pieaudzis par diviem procentpunktiem, kā tas ir bijis arī aizvadītajā nedēļā.

Pirmsskolas izglītības līmenī pret Covid-19 vakcinējušies 56% strādājošo, kas ir par trim procentpunktiem vairāk nekā nedēļu iepriekš.

Divu procentpunktu pieaugums fiksēts vispārējās izglītības līmenī, sasniedzot 69%, bet augstākās izglītības līmenī vakcinējušies 82% strādājošo, kas ir par vienu procentpunktu vairāk nekā nedēļu iepriekš.

Latvijā

Vai “airBaltic” pērk lidmašīnas, lai tās izīrētu citiem? Šāds jautājums sociālajos tīklos sastopams bieži, kopš nacionālā aviokompānija paziņoja, ka no nākamā gada papildu lidmašīnas tiks izīrētas aviācijas gigantam “Lufthansa Group”. Par to, ko šis darījums nozīmē lidsabiedrībai un iedzīvotājiem, plašāk vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.