Covid-19: nedaudz palielinājies kopējas staiconāros esošo cilvēku skaits

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Latvijas slimnīcās aizvadītajā diennaktī ievietoti deviņi Covid-19 pacienti, savukārt trīs izrakstīti, tādējādi kopējais stacionēto pacientu skaits 24 stundās ir pieaudzis no 55 līdz 60 pacientiem, liecina Nacionālā veselības dienesta sniegtā aktuālā informācija.

Patlaban Latvijas slimnīcās ārstējas 47 Covid-19 pacienti ar vidēji smagu slimības gaitu un 13 ar smagu slimības gaitu. Tādējādi ar smagu slimības gaitu ir 21,6% no visiem stacionāros esošajiem Covid-19 pacientiem.

Līdz šim no stacionāriem izrakstīti kopumā 14 427 Covid-19 pacienti.

Pērn 12.augustā slimnīcās ārstējās seši Covid-19 pacienti ar vidēji smagu slimības gaitu, bet lielākais slimnīcās esošo Covid-19 slimnieku skaits bija šā gada sākumā, kad vienlaikus slimnīcās ārstējās vairāk nekā 1000 koronavīrusa pacientu.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais