Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā

Izsludināts konkurss uz CSDD trīs vakancēm; plānotais atalgojums no 2209 eiro līdz 2454 eiro

© pexels.com

Satiksmes ministrija (SM) izsludinājusi konkursu uz trīs Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) padomes locekļu amatiem, liecina informācija ministrijas mājaslapā.

CSDD padomes locekļiem mēneša atalgojums pirms nodokļu nomaksas plānots no 2209 eiro līdz 2454 eiro.

Pretendenti pieteikties konkursā var līdz šā gada 17.augustam.

Konkursā tiek meklēts CSDD padomes loceklis ar kompetenci ceļu satiksmes drošības, uzņēmumu un komandas vadībā, iesaistīto pušu vadībā, padomes loceklis ar kompetenci finanšu jautājumu un audita jomā, risku vadības un iekšējās kontroles sistēmas jomā, kā arī padomes loceklis ar kompetenci stratēģiju izstrādes un ieviešanas jomā un korporatīvas pārvaldības jomā.

CSDD padomes locekļu amata kandidātiem ir jābūt ar nevainojamu reputāciju, augstāko akadēmisko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību inženierzinātņu, ekonomikas, uzņēmējdarbības, vadības zinātņu, tiesību zinātņu, finanšu vai citā pielīdzināmā jomā. Ja izglītība iegūta ārzemēs, pretendentam jābūt izziņai no Augstākās izglītības centra par izglītības pielīdzināšanu.

Amata pretendentiem jābūt valsts valodas prasmēm "C1" līmenī, angļu valodas prasmēm ne zemākām par "B2" līmenī atbilstoši "Europass" valodu pases pašnovērtējumam.

Pretendentu darba pieredzei pēdējo desmit gadu laikā jāatbilst vienai no šādām prasībām, proti, jābūt vismaz triju gadu pieredzei vidējas vai lielas kapitālsabiedrības valdes vai padomes locekļa amatā, vēlams, biržā kotētā vai starptautiskā uzņēmumā; vismaz triju gadu pieredzei vadošā amatā valsts vai pašvaldības institūcijā, kas atbildīga par nozares politikas veidošanu vai īstenošanu autosatiksmes jomā, kā arī vismaz piecu gadu pieredzei vadošā akadēmiskā personāla amatā, kas ietver arī pētniecību un zinātniskās publikācijas autosatiksmes vai ceļu satiksmes drošības jomā.

Šobrīd CSDD padomes priekšsēdētājs ir Juris Bērziņš, bet padomes locekļi ir Kristiāns Godiņš un Andris Ķēniņš. Visiem trim CSDD padomes locekļiem pilnvaru termiņš ir līdz 2021.gada 3.novembrim.