Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

Ministram Plešam komunikācijas padomnieks turpmāk būs Miks Strazdiņš

© Dmitrijs Šuļžics/F64

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Artūra Toma Pleša (AP) komunikācijas padomnieks turpmāk būs Miks Strazdiņš, informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM).

Līdzšinējā Pleša padomniece komunikācijas jautājumos Agnese Vārpiņa pieņēmusi jaunu darba piedāvājumu un darbu ministrijā noslēgs šonedēļ.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Strazdiņš, viņš Latvijas Universitātē ieguvis bakalaura grādu kultūras antropoloģijā. Iepriekš viņš arī divus mēnešus bija Pleša kā Saeimas deputāta palīgs.

Strazdiņš norādīja, ka jau iepriekš strādājis sabiedrisko attiecību jomā kā satura, teksta veidotājs, tāpat viņš bijis arī tulkotājs un pirms vairākiem gadiem arī projekta vadītājs dizaina studijā.

Savukārt Vārpiņa, atskatoties uz paveikto, norāda, ka darbs VARAM ir bijis gan profesionāli aizraujošs, gan intensīvs, tostarp komunicējot par ministrijas virzītām, sabiedrībai būtiskām reformām. "Nozīmīgākā un apjomīgākā no tām ir pašvaldību reforma," ko vispirms virzīja tā laika ministrs Juris Pūce (AP), vēlāk Plešs un kura pašlaik jau ieviesta, uzsver Vārpiņa.

Līdzšinējā padomniece arī norāda uz kopīgo darbu vides un klimata jautājumos, kā arī pateicas ministrijas kolēģiem par sadarbību.

Vārpiņa ministrijā strādā kopš 2019.gada janvāra Pūces birojā un no 2021.gada sākuma Vārpiņa ir Pleša padomniece.