Autovadītāju uzmanībai! Nedēļas nogalē jārēķinās ar palēninātu satiksmi piekrastes ciemos

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Dmitrijs Suļžics/F64

Gaidāmajā nedēļas nogalē autovadītājiem ir jārēķinās ar palēninātu satiksmi piekrastes ciemos, kur notiks Zvejnieksvētki jeb Jūras svētki, brīdina valsts SIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Svētku pasākumu laikā iespējama intensīva satiksme uz pasākumu norises vietām, kā arī intensīva gājēju, velosipēdistu un citu satiksmes dalībnieku kustība, tāpēc autovadītājiem, kuru maršrutā ir piekrastes ciemi, jāieplāno papildu laiks ceļam.

Zvejnieksvētku laikā, no 10.jūlija līdz 11.jūlijam, Engurē, autoceļa Tukums-Kolka (P131) posmā no Bērzu ielas līdz Zušuciema parkam, tiks ieviests ātruma ierobežojums 30 kilometri stundā.

Būtiski satiksmes ierobežojumi daudzās vietās ieviesti arī ceļu būvdarbu sezonas dēļ. Patlaban būvdarbi tiek veikti jau 135 valsts autoceļu posmos, tāpēc, plānojot braucienus, LVC aicina iepazīties ar satiksmes ierobežojumiem būvdarbu kartē, kas atrodama uzņēmuma interneta mājaslapā "www.lvceli.lv".

Latvijā

Aizsardzības sistēmas un Nacionālo bruņoto spēku iekšienē, ārpus komunikācijas, ir daudz lietu, kuras vajag mainīt un būs jāmaina, komentējot secinājumus pēc Krievijas drona nokrišanas Latvijas teritorijā, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.