Pirmo reizi grāmatnīcās var iegādāties izdevniecības "Mediju nams" preses izdevumu dāvanu kartes

Pirmo reizi Latvijā izdevniecība „Mediju nams” sadarbībā ar lielākajām grāmatnīcām „Zvaigzne ABC” un „Jānis Roze” visā Latvijā uzsāk laikraksta „Neatkarīgās Rīta Avīze” un žurnālu „Sporta Avīze” un „Vakara Ziņas” dāvanu karšu – abonementu tirdzniecību svētku noformējumā.

Izdevniecības ražošanas un marketinga daļas vadītājs Gatis Vēbers stāsta: „Ideja par abonementiem svētku noformējumā radās šogad, kad arvien biežāk mūsu abonenti izteica vēlmi iegādāties izdevumus saviem tuviniekiem kā dāvanu. Īsā laikā ideja materializējās un guva atsaucību arī mūsu sadarbības partneros – grāmatnīcās.”

Jauno dāvanu karšu – abonementu cena ir tāda pati, kā abonējot preses izdevumus Latvijas pasta nodaļā, nra.lv vai zvanot uz izdevniecību. Šobrīd grāmatnīcās iespējams iegādāties laikraksta „Neatkarīgā Rīta Avīze” ar pielikumiem TaVa programma un žurnālu „Māja” abonementu mēnesim un žurnālu „Vakara Ziņas” un „Sporta Avīze” 3 mēnešu abonementus.

SIA „Mediju nams” šobrīd izdod laikrakstu „Neatkarīgā Rīta Avīze”, žurnālus „Māja”, „Vakara Ziņas”, „Sporta Avīze”, kā arī veido ziņu portālu „nra.lv”, „sportacentrs.com” un piedāvā foto aģentūras „f64” pakalpojumus.

Svarīgākais