Aptauja: ik bieži internetaveikalos iedzīvotāji iegādājas pārtiku

© Ekrānšāviņš no video/Degpunktā

Interneta veikalu šobrīd ir tik daudz kā nekad. Kā mainījies to izmantošanas biežums un cik bieži internetaveikalos iedzīvotāji iegādājas pārtiku?

TV3 raidījumā "900 sekundes" “Kantar” veiktā aptauja liecina sekojošo: 43% aptaujāto norādījuši, ka pēdējo 12 mēnešu laikā veikalos internetā kopumā iepirkās biežāk nekā pirms gada. 45% - tikpat bieži, bet 8% ir norādījuši, ka internetā kopumā iepirkās retāk nekā pirms gada.

Vēl 4% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi šajā jautājumā.

36% aptaujāto norādījuši, ka interneta veikalos ir iegādājušies pārtiku, savukārt vairāk nekā puse ir norādījuši, ka pārtiku veikalos internetā pēdējo 12 mēnešu laikā nav pirkuši. Savukārt 1% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi šajā jautājumā.

Latvijā

“Dzīvoju Latvijā jau vairāk nekā deviņus gadus,” teic rakstnieks, publicists un vēsturnieks Dmitrijs Savins, kura dzimtene ir Krievija, Aizbaikāls, pilsēta Čita. “Pirms tam nekad nebiju domājis, ka kļūšu par emigrantu. Bet mēs visi zinām, kāda ir situācija mūsdienu Krievijā. Tāpēc mana aizbraukšana bija loģisks rezultāts manam politiskajam darbam Krievijā. Man Krievijā bija tikai divi varianti: cietums vai emigrācija.” Intervija ar Dmitriju notiek latviski.

Svarīgākais