Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Otrdien vakcinācija pēc iepriekšējas pieteikšanās notiks 13 vakcinācijas centros

© Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency

Otrdien, 4.maijā, vakcinācija Latvijā pēc iepriekšējas pieteikšanās, ko var veikt vietnē "manavakcina.lv" vai zvanot pa tālrunu 8989, notiks 13 vakcinācijas centros, informēja Veselības ministrija.

Vakcinācija otrdien Rīgā norisināsies "ATTA centrā", Centrāltirgū, Rīgas Kongresu namā, Ķīpsalas hallē. Tāpat vakcinēties varēs Cēsīs, Rēzeknē, Jelgavā, Liepājā, Jūrmalā, Tukumā, Alūksnē, kā arī Daugavpilī, kur darbosies divi vakcinācijas centri - Daugavpilī Kultūras pilī un sporta zālē Parādes ielā 7.

Veselības ministrija uzsver, ka vakcinācija pret Covid-19 tiek veikta tiem iedzīvotājiem, kuri jau iepriekš izvēlējās šīs vietas un laiku vietnē "manavakcina.lv" vai pa tālruni 8989.

Iedzīvotāji, kuri rīt un arī turpmākās dienas nāks uz kādu no vakcinācijas vietām uz pieraksta laiku, aicināti ierasties vakcinācijas vietā ne agrāk par 10-15 minūtēm. Cilvēki vakcinācijas centrā tiek laisti iekšā tad, ja ir pienācis viņu pieraksta laiks vai piecas minūtes pirms pieraksta.

Iedzīvotāji bez iepriekšēja pieraksta, izņemot seniori no plkst.9 līdz 10, tiek aicināti nenākt uz vakcinācijas centriem.