Mūžībā devies Tukumā traģiskajā notikumā cietušais Normunds Kindzulis

© Ekrānuzņēmums no Facebook

Mūžībā devies Tukuma traģiskajā notikumā cietušais vīrietis, Normunds Kindzulis.

Par vīrieša nāvi sociālajā medijā Facebook paziņoja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigāžu atbalsta centra „Krasts” vadītājs Rafaels Ciekurs.

"Pāragri mūžībā devies mūsu kolēģis neatliekamās medicīniskās palīdzības ārsta palīgs Normunds Kindzulis."

Normunds Kindzulis strādājis NMPD kopš 2015.gada. Kā atzīst Rafaels, tad viņš darbu ir sācis kā medicīnas asistents pēcāk absolvējot Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā krusta koledžu, un strādājot gan par izbraukuma brigādes NM ārsta palīgu, gan operatīvās vadības centrā par izsaukuma pieņemšanas dispečeru.

"Normunds vienmēr bijis atsaucīgs un izpalīdzīgs, nekad darbā sevi nav saudzējis, strādāja daudz un lai ar cik daudz būtu izsaukumu, nekad nesūkstījās par milzīgo darba slodzi. Normunda darba spējas bija apbrīnojami milzīgas. Normunds bija ar ļoti spēcīgām un teicamām zināšanām medicīnā."

NMPD RRC BAC “Krasts” izsaka visdziļāko līdzjūtību Normunda ģimenei un draugiem un kolēģiem.

Jau vēstīts, ka Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) naktī uz 23.aprīli saņēma izsaukumu uz ugunsgrēku daudzdzīvokļu ēkā Tukumā. Ugunsdzēsēji konstatēja divus cietušus cilvēkus, kuri bija apdeguši.

Vīrietis tika apliets ar degšķidrumu un aizdedzināts, stāstījis cietušais, kurš pats savukārt guvis apdegumus, cenšoties apdzēst draugu. Smagāk cietušais vīrietis ticis nogādāts Apdegumu centrā Rīgā, kur viņš ar 85% ķermeņa apdegumiem ievietots reanimācijā.

Latvijā

“Man jau pērnajā rudenī lika saprast, ka turpinājuma nebūs,” teic Valsts valodas centra direktors Māris Baltiņš, komentēdams savu atlaišanu no darba, kas notiks šā gada 29. septembrī. To “lika saprast” Tieslietu ministrija.