Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā

"airBaltic" maijā sāks lidojumus uz Irakliju

© f64.lv, Romāns Kokšarovs

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" no 15.maija plāno sākt regulāros lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Irakliju Grieķijā, informēja uzņēmums.

Lidsabiedrīiba ieplānojusi lidojumus starp abām pilsētām veikt divas reizes nedēļā.

Lidojumiem starp Rīgu un Irakliju tiks veikti ar "Airbus A220-300" lidmašīnām. Paredzēts, ka lētākā biļete abos virzienos maksās 179 eiro.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss jauno maršrutu komentēja, norādot, ka uzņēmums ir optimistiski noskaņots par gaidāmo vasaras sezonu. "Ja ceļošana kā tāda būs iespējama un epidemioloģiskā situācija uzlabosies, pieaugot vakcinācijas jaudai, pieprasījums pēc lidojumiem atjaunosies. Mēs tam būsim gatavi, tādēļ papildus Iraklijai Grieķijā mēs turpmākajās dienās paziņosim vēl par vairākiem jauniem galamērķiem. Šajā vasaras sezonā "airBaltic" plāno piedāvāt plašu, drošu savienojumu klāstu no Rīgas, teica Gauss.

Kā liecina informācija kompānijas mājaslapā, pašlaik "airBaltic" no Rīgas nodrošina lidojumus uz 35 dažādiem galamērķiem.

Jau ziņots, ka "airBaltic" pagājušajā gadā kopumā pārvadāja 1,34 miljonus pasažieru, kas ir par 73% mazāk nekā 2019.gadā.

Latvijas valstij pieder 96,14% balsstiesību "airBaltic" kapitālā, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 3,86%.