Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

NMPD mediķi saņemuši īpašu dāvinājumu vairāku tūkstošu eiro vērtībā

© Publicitātes foto

Britu zīmols Dr.PawPaw veica dāvinājumu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbiniekiem vairāku tūkstošu eiro vērtībā.

“NMPD strādājošie mediķi ilgas stundas pavada apstākļos, kas būtiski pasliktina ādas stāvokli - jo īpaši tagad. Lai izteiktu savu pateicību par visu, ko dara ārsti un medicīnas personāls šajos sarežģītajos laikos, mēs nolēmām dāvāt viņiem kosmētisko balzamu, kuru lietojot var samazināt ādas apsārtumu un sausumu, kā arī sekmēt sīku brūču un plaisu sadzīšanu,” paziņo Mārtiņš Malnačs, tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs. Vakar šo līdzekli saņēma NMPD mediķi Rīgas reģionā un līdz nedēļas beigām dāvanas tiks nogādātas visās pārējās daļās Latvijā”.

“Mēs ļoti augstu novērtējam mediķu darbu, jo īpaši sarežģītajos pandēmijas laikos. Mēs jau vairāk nekā 5 gadus atbalstām organizāciju Palīdzēsim.lv, ziedojot kosmētiku vairāku desmitu tūkstošu eiro vērtībā, bet tagad, mūsuprāt, ir ļoti būtiski mums pieejamā veidā atbalstīt mediķus, kas strādā uz frontes līnijas cīņā ar pandēmiju. Katru dienu viņi riskē ar savu veselību un palīdz cilvēkiem, daudz laika pavadot nekomfortablos apstākļos. Tāpēc mēs nolēmām, ka noteikti atzinība ir jāpauž ne tikai vārdos, bet arī darbos, līdz ar ko šonedēļ NMPD mediķiem mēs nogādāsim 3500 Dr.PawPaw oriģinālos kopjošos balzamus,” komentē M. Malnačs.

Bieži NMPD ārsti un medicīnas personāls strādā uz ielas - aukstumā un vējā, lietū un sniegā. Turklāt šobrīd Covid-19 pandēmijas laikā mediķiem pastiprināti ikdienā jālieto dezinfekcijas līdzekļi, kas var radīt pastiprinātu risku ciest no ādas apsārtuma un sausuma, dažādiem kairinājumiem, brūcēm un plaisām.

“Tikt ar to galā var palīdzēt dāvana no zīmola, kura rašanās vēsture ir saistīta ar tādu nepatīkamu medicīnisko problēmu kā ekzēma, tāpēc mēs no visas sirds sakam mediķiem “paldies” un veicām šo dāvinājumu”, piebilst Dr. PawPaw pārstāvis.

Dāņu uzņēmums AS Brodr-Jorgensen, kas Latvijā pārstāv zīmolu Dr.PawPaw, laika posmā no 22. līdz 26. februārim visām NMPD daļām Latvijā piegādās Dr.PawPaw balzamus, kas izmantojami lūpu, ādas un matu galiņu mitrināšanai, kā arī sīku brūču un plaisu dzīšanas veicināšanai.

Kopumā tiks piegādāti 3500 balzami vairāku tūkstošu eiro vērtībā.