Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Ievai Pļavniecei atpazīstamība netraucē

© f64

Pazīstamā Dailes teātra aktrise Ieva Pļavniece rīt svinēs savu 30. dzimšanas dienu.

Šajā vakarā viņa būs Andahtas jaunkundze izrādē bērniem „Punktiņa un Antons”, taču plašākai sabiedrībai aktrise kļuva pazīstama ar galveno – Enijas – lomu režisores Virdžīnijas Lejiņas veidotajā Latvijas Televīzijas daudzsēriju filmā "Likteņa līdumnieki".

Pēc tam TV skatītāji par aktrisi īkšķus turēja telekompānijas LNT šovā "Zvaigžņu lietus", kur duetā ar dziedātāju Ivo Fominu tika izcīnīta 3. vieta.

Savukārt šī sezona Ievai Pļavniecei iesākusies ar Zanes lomu LNT jaunajā mīlas stāstā – seriālā "Mīli mani mūžam" (režisors – Armands Zvirbulis), kas skatāms ik darbdienu no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 18.45.

"Es nejūtu to, ka skatītāji mani atpazīst. Katrā ziņā, man tas netraucē,” apgalvo talantīgā aktrise. „Viss ir kārtībā! Jo, kad es aizeju, piemēram, uz „Latvenergo”, man prasa: „Jusu uzvards?!”” aktrise sirsnīgi smej un saka, ka viņai ir brīnišķīgs stāsts par viņas kolēģi Sarmīti Rubuli. „Mēs jau strādājām teātrī, kad viņa reiz kopā ar māsu aizgāja uz Preiļu bibliotēku. Tur viņai aizpilda kartīti un jautā: „Jūsu profesija?” Sarmīte saka: „Aktrise.” Uz ko Preiļu bibliotekāre atteic: „Jā, jā! Un kas tad ir jūsu māsa – popzvaigzne?"

Vienīgais, kas Ievai Pļavniecei nepatīk – ka Latvijā prese nenormāli bradā pa privātajām lietām. "Vai tiešām nekā cita nav par ko rakstīt?!” viņa brīnās un apgalvo, ka viņai neinteresē, kas vienam vai otram ir skapī, un kurš ar ko guļ. „Man daudz vairāk interesētu, ja man ļautu ielūkoties kādā interesantā personības šķautnē. Piemēram, kas Maija Tabaka ir par cilvēku?... Es nezinu."