Aptauja: vai Latvijas iedzīvotāji šogad plāno doties ceļojumā

© Vladislavs Proškins/F64

Mazāk nekā puse jeb 42% Latvijas iedzīvotāju šogad plāno doties kādā ārvalstu ceļojumā, tiklīdz tas būs iespējams, liecina pētījumu kompānijas “Kantar TNS” veiktās aptaujas dati TV3 raidījumā "900 sekundes".

Savukārt teju puse jeb 48% aptaujāto ir norādījuši, ka to neplāno darīt.

Vēl desmitajai daļai iedzīvotāju nav konkrēta viedokļa jautājumā par to, vai viņi šogad plāno doties kādā ārvalstu ceļojumā, tiklīdz tas būs iespējams.

Jau ziņots, ka saistībā ar jaunajiem noteikumiem, kas paredz visiem iebraucējiem nodrošināt apliecinājumu par negatīvu Covid-19 testu, no 15.janvāra saskaņā ar valdības iepriekš lemto caur lidostām, ostām, ar autobusiem un dzelzceļa transportu būs atļauti starptautiskie pasažieru pārvadājumi Eiropas Savienības (ES) un Eiropas ekonomiskās zonas (EEZ) robežās, kā arī no Šveices un Apvienotās Karalistes

Avots

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.