Kots apsver nepieciešamību regulēt LTV darbinieku tvītošanu "Twitterī"

Latvijas Televīzijas (LTV) vadītājs Edgars Kots, ņemot vērā, kādas diskusijas notiek sociālās saziņas tīklu "Twitter", apsver nepieciešamību regulēt LTV darbinieku tvītošanu.

"Es pats nelietoju "Twitter" čivinātavu, tomēr esmu interesējies, kas tas ir un kas tur notiek. Dažbrīd rodas doma, vai nevajadzētu saviem darbiniekiem šo čivināšanu kaut kā regulēt un ieviest kādas ētikas normas. Jo dažbrīd tās baumas, kas tur tiek izplatītas, ir gluži pārsteidzošas," šodien intervijā "Neatkarīgajai" norāda Kots, atbildot uz jautājumu par iespējamo LTV Ziņu dienesta vadītāja Mareka Gailīša nomaiņu.

"Nezinu, vai var salīdzināt internetu ar labierīcību sienām, bet arī labierīcībās nedrīkst smērēt sienas. Sabiedrisko mediju darbinieki nedrīkst pārkāpt ētikas normas, kaut kādos rāmjos tomēr būtu jāturas," intervijā stāsta Kots.

Latvijā

No nākamā gada plānots noteikt fiksēto neapliekamo minimumu un paaugstināt iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmi, paredz valdības otrdien atbalstītie Finanšu ministrija (FM) sagatavotie grozījumi likumā Par iedzīvotāju ienākuma nodokli.