Ija Circene-Groša vadīs LTV-7

No 1.oktobra uz pārbaudes laiku Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāla direktora amatu pildīs pieredzes bagātā LTV žurnāliste Ija Circene-Groša, aģentūru LETA informēja LTV ģenerāldirektors Edgars Kots.

Jaunu LTV 7.kanāla direktoru bija nepieciešamas meklēt, jo līdzšinējais kanāla direktors Mārtiņš Rinčs, kurš LTV 7.kanāla direktora amatu sāka pildīt pagājušā gada oktobrī, iesniedza atlūgumu.

Kots uzsvēra, ka pie visām šī brīža izmaiņām un neskaidrībām nākotnē, svarīgi esot bijis šim amatam izraudzīt darbinieku no pašas televīzijas. "Esam daudz laika ar Circeni-Grošu pavadījuši pārrunās, kurās viņa pauda gatavību uzņemties atbildību. Ievērojot to, ka LTV 7.kanāls ir vairāk vērsts uz sportu un Circenei-Grošai ir milzīga pieredze šajā jomā, domāju, ka cilvēkam ir jādod iespēja," sacīja LTV ģenerāldirektors.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais