Pārtraukta karantīna Iļģuciema sieviešu cietumā

Atkārtota testēšana Iļģuciema sieviešu cietumā nav uzrādījusi jaunus Covid-19 inficēšanās gadījumus, līdz ar to karantīna šajā ieslodzījuma vietā tiks pārtraukta ar sestdienu, 16.janvāri, informēja Ieslodzījuma vietu pārvaldē (IeVP).

Spēkā gan paliek iepriekš noteiktās Covid-19 izplatības ierobežošanas prasības, kas attiecas uz visām ieslodzījuma vietām.

Jau ziņots, sakarā ar nepieciešamību ierobežot Covid-19 infekcijas izplatību ieslodzījuma vietās, kā arī pamatojoties uz Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieces rīkojumu, karantīna Rīgas Centrālcietumā un Daugavgrīvas cietumā ir pagarināta līdz 2021.gada 21. janvārim. Savukārt līdz 1.februārim karantīna izsludināta Jēkabpils cietumā.

Savukārt īslaicīgās satikšanās ieslodzījuma vietās ir pārtrauktas līdz 7.februārim.

Pērn Covid-19 atklāja arī Jelgavas cietumā, un arī šajā ieslodzījuma vietā karantīna ir beigusies.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.