Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Svarīga informācija maršrutu Rīga-Ventspils un Rīga-Liepāja autobusu pasažieriem

© Ģirts Ozoliņš/F64

Samazinoties pasažieru skaitam, uz nenoteiktu laiku tiks apturēti vairāki maršrutu Rīga-Ventspils un Rīga-Liepāja autobusu reisi, informēja Autotransporta direkcijā.

No svētdienas, 17.janvāra, uz nenoteiktu laiku nekursēs autobusa Rīga-Ventspils reisi, kas no Ventspils autoostas svētdienās izbrauc plkst.15.40 un no Rīgas starptautiskās autoostas - plkst.19.30, kā arī reisi, kas no Ventspils autoostas pirmdienās izbrauc plkst.4.30 un no Rīgas - plkst.8.20.

Tāpat no pirmdienas, 18.janvāra, tiks atcelti maršruta Rīga-Liepāja reiss, kas Liepājas autoostā katru dienu tiek sākts plkst.6 un Rīgas starptautiskajā autoostā - plkst.19.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.