Šovakar nedarbojas virkne valsts iestāžu mājaslapu

© Pixabay

Piektdienas vakarā nedarbojas virkne valsts iestāžu mājaslapu.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Valsts kancelejā, mājaslapu darbības pārtraukums saistīts ar Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) veiktajiem darbiem.

LVRTC Korporatīvās komunikācijas daļas vadītāja Vineta Sprugaine aģentūrai LETA sacīja, ka piektdien laikposmā no plkst.17 līdz 18 LVRTC ārkārtas darbu laikā nepilnu stundu bija novērojami atsevišķu publisko interneta resursu pieejamības traucējumi.

Traucējumi nav saistīti ar ārēju uzbrukumu un mājaslapu turētāji bija informēti par darbiem. Pabeidzot plānotos darbus, visu mājaslapu pieejamība atjaunota.

Latvijā

Akciju sabiedrības “Balticovo” un tās apakšuzņēmuma SIA “Bovo Gas” 1012 m2 plašajā, praktiski sterilajā angārā sāk ražot biogāzi – gadā 17 000 000 m3, un tuvajā laikā tiks uzstādītas iekārtas, lai gadā sašķidrinātu 7 000 000 m3 pārtikas klases oglekļa dioksīda. Taču tas vēl nav viss – gāzes ražošanas iekārtām un industriāliem trokšņiem pildītā telpa acumirklī spēj pārvērsties par krāšņu koncertzāli, kurā vienotā harmonijā savijas industriālais troksnis, gaismas mūzika, instrumentu un solista balss melodijas.

Svarīgākais