Veselības ministre un mediķi ar sirsnīgu video saka paldies sabiedrībai

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Veselības ministrija, ministre Ilze Viņķele un mediķi publicējuši video, kurā saka paldies iedzīvotājiem, šajā grūtajā pandēmijas laikā.

Veselības ministrija savos sociālo mediju kontos dalījās ar jauku video un fotogrāfijām, kuras gan ministrija, gan mediķi saka sabiedrībai lielu paldies.

Paldies tiek izteikts sabiedrībai, kurai nācās saskarties ar daudz un dažādiem ierobežojumiem, grūtībām, piemēram, masku nesāšanu, tuvinieku neapciemošanu. Lai arī nākas saskarties ar dažādiem izaicinājumiem, viņi saka paldies par to, ka kaut nedaudz tiek atvieglots mediķu darbs un ikdiena.

Ministre saka sirsnīgu paldies tiem iedzīvotājiem, kuri bija atbildīgi un ievēroja visus noteiktos ierobežojumus. Viņa uzsver, ka visi kopā mēs spēsim uzveikt pandēmiju.

"Nākamā gadā vēlu veselību, izturību, spēku un cerību," pauž ministre.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.