Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Latvijā

Bigbank Privilēģiju programma ļaus klientiem ātrāk iegūt atlaides

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

Sākot ar 2021. gadu Bigbank klienti varēs ātrāk tikt pie Privilēģiju programmas sniegtajām priekšrocībām. Gadu mijā spēkā stājušās izmaiņas paredz, ka ilgtermiņa kredītus noformējušie turpmāk lojalitātes sistēmai varēs kvalificēties jau pēc 12 mēnešiem, ja vien bez kavējumiem būs veikuši visus maksājumus.

Līdz šim privilēģiju programmas līmeņi tika piešķirti tikai pēc pilnībā atmaksāta aizdevuma, kas ilgtermiņa kredītu ņēmējiem varēja būt pat pieci gadi. Pēc izmaiņām lojalitātes sistēma būs izdevīgāka gan uz vairākiem gadiem aizdevuma līgumu noslēgušiem, gan jauniem klientiem. No 2021. gada privilēģiju līmeņi tiks mainīti pēc 12 mēnešiem. Savukārt īsāka termiņa aizdevumus ņēmējiem paliek spēkā līdzšinējā kārtība - līmenis tiek pārskatīts pilnībā atmaksājot kredītu ar vismaz 6 mēnešu termiņu.

Bigbank Privilēģiju programmā, kas tika aizsākta 2016. gadā, ir divi līmeņi. Pēc pirmā veiksmīgi atmaksātā aizdevuma klientam tiek piešķirts līmenis «Lojālais», kas paredz 30% atlaidi nākamā aizdevuma noformēšanai. Pēc otrā kredīta atmaksāšanas, laikus veicot maksājumus, stājas spēkā līmenis «Savējais» ar 50% atlaidi aizdevuma noformēšanai. Atlaides tiek piemērotas Patēriņa kredītam, Auto kredītam un Kredītu apvienošanai.

Šobrīd Bigbank Privilēģiju programmā iekļauti vairāk nekā 60 000 klientu. Tie ne vien var pretendēt uz lētāku aizdevuma noformēšanu, bet arī iegūt atlaides dalībai Bigbank sponsorētos pasākumos. 2020.gadā tāds bija taku skrējiena seriāls Bigbank Stirnu buks.