Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

Pirms svētkiem lielākie "Maxima" veikali strādās līdz pat pusnaktij

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Ņemot vērā svētku dienu grafiku un valdības liegumu iegādāties virkni preču svētku dienās un brīvdienās, "Maxima" pagarina atsevišķu veikalu darba laiku līdz pat plkst. 24.00, tādējādi kliedējot pircēju blīvumu veikalos un rūpējoties par klientu drošību.

Pirmssvētku periodā, no 21. līdz 23.decembrim, kā arī no 28. līdz 30.decembrim atsevišķos "Maxima XX" veikalos darba laiks būs no plkst. 8.00 līdz 23.00, savukārt lielākajos "Maxima XXX" veikalos no plkst. 8.00 līdz pat 24.00.

"Pēc valdības ierobežojumu ieviešanas, aizliedzot veikalos brīvdienās un svētku dienās tirgot virkni produktu kategoriju, pirms un pēc brīvdienām bija vērojams būtisks klientu pieplūdums. Brīdī, kad stājās spēkā jaunie noteikumi, pirmdienā un piektdienā iedzīvotāji iegādājas ievērojami vairāk nepārtikas preču, piemēram, mājsaimniecības (+50%) un rūpniecības preces (+19%), kā arī vērojams pieprasījuma pieaugums arī alkohola un tabakas izstrādājumu kategorijās, salīdzinot ar nedēļu iepriekš. Lai pirmssvētku laikā iedzīvotājiem nodrošinātu vēl drošāku iepirkšanos, vairākos "Maxima" veikalos pirmssvētku laikā pagarināsim darba laiku, lai sniegtu plašākas iespējas saviem klientiem sagādāt nepieciešamās preces, kas ir ierobežoto produktu sarakstā. Tuvojoties svētkiem, aicinām cilvēkus būt atbildīgiem un jau laicīgi iepirkt nepieciešamo, kā arī izmantot attālināto iepirkuma platformu www.barbora.lv, kur visas "Maxima" preču grupas ir iespējams pasūtīt un saņemt arī brīvdienās," stāsta Gunita Ķiesnere, "Maxima Latvija" personāla vadības un tirdzniecības tīklu direktore.

Ar precīzu "Maxima Latvija" veikalu darba laiku pirmssvētku laikā iespējams iepazīties pie katra veikala ieejas durvīm, "Maxima" mājas lapā.

Lai netraucēti baudītu ģimenes kopā būšanas svētkus un sagaidītu Jauno gadu, "Maxima Latvija" aicina maltītēm un svētku svinībām nepieciešamo pirkumu iegādi veikt savlaicīgi. Lai nodrošinātu drošu iepirkšanos, "Maxima Latvija" jau pie esošajiem teju 40 Covid-19 vīrusa izplatības ierobežošanas pasākumiem aizvien turpina ieviest jaunus gan paši pēc savas iniciatīas, kā arī vadoties pēc valdības rīkojumiem, lai veikalu apmeklējums klātienē būtu vēl drošāks, piemēram, ieviešot jaunu pakalpojumus "Skenē pats!", kas ļauj klientam pašam skenēt preces, ievietojot tās uzreiz maisiņā un pēc tam jau maksāšanu veicot ar telefonu vai maksājuma karti atsevišķā zonā, neizņemot preces no maisiņa.