BTA pirmie apdrošināšanas tirgū sāk piedāvāt klientiem video konsultācijas

© Lauris Aizupietis/F64

AAS “BTA Baltic Insurance Company” (turpmāk – BTA) ir pirmā apdrošināšanas sabiedrība Latvijā, kura klientiem sāk piedāvāt tiešsaistes video konsultācijas, lai sniegu iespēju droši un vienlaicīgi bez fiziska kontakta risināt savus aktuālos apdrošināšanas jautājumus.

Video konsultācijas laikā ikviens klients var uzzināt par visiem BTA apdrošināšanas produktiem, izklāstīt savas vajadzības BTA speciālistam, lai varētu saņemt iespējami labāko risinājumu.

“Pēc klientu izteiktajām vēlmēm, redzam, ka šajā laikā straujāk pieaug pieprasījums pēc tiešsaistes konsultācijām. Taču vēlamies saglabāt cilvēcisko aspektu mūsu komunikācijā ar klientiem, tādēļ vislabākais risinājums šobrīd ir iespēja “tikties” ar BTA speciālistiem video konsultācijā. Turklāt klientam ir iespēja pieteikties uz konkrētu dienu un laiku sev ērtā un vienkāršā veidā,” uzsver BTA Telemārketinga nodaļas vadītāja Gerda Joņina.

Lai pieteiktos tiešsaistes video konsultācijai, klientam jāaizpilda pieteikuma anketa BTA tīmekļa vietnē www.bta.lv, norādot savu vārdu, e-pastu un vēlamo sarunas laiku. Vienas darba dienas laikā klients saņems uz norādīto e-pastu saiti ar ielūgumu uz video konsultāciju. Video konsultācijas tiek piedāvātas no pirmdienas līdz piektdienai laikā no plkst. 9:00 līdz 17:00. Lai piedalītos konsultācijā, klientam nepieciešams dators vai viedtālrunis ar kameru un interneta pieslēgumu. Tiešsaistes konsultācijām nav nepieciešama atsevišķas programmas instalēšana, tikai jānoklikšķina uz saites ielūgumā, kas tīmekļa pārlūkprogrammā atvērs video tērzēšanas iespēju.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais