JRT rīcībā nav informācijas par jauniem ar Covid-19 saslimšanas gadījumiem

© F64

Jaunā Rīgas teātra (JRT) rīcībā nav informācijas par jauniem ar Covid-19 saslimšanas gadījumiem, aģentūrai LETA pavēstīja teātra pārstāve Inga Liepiņa.

Jau vēstīts, ka 9.oktobrī kļuva zināms, ka ar Covid-19 inficējies JRT aktieris Jevgenijs Isajevs un, rūpējoties par skatītāju drošību, teātris no 10.okotbra uz divām nedēļām atcēlis visas izrādes un atsāks tās spēlēt no 25.okotbra.

Isajevs pēdējo reizi izrādēs piedalījās 30.septembrī un kopš tā laika teātra telpās nav bijis. Tāpēc visiem skatītājiem, kuri kopš tās dienas bijuši JRT, iemesla satraukumam nav, iepriekš uzsvēra JRT.

9.okotbrī aktieris bija ieradies uz mēģinājumu, taču sajuties slikti un uzreiz ticis nosūtīts uz analīzēm, kuras apstiprināja infekciju.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.