Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā

Šodien kongresā pulcējas "Progresīvie"

© f64

Šodien partijas "Progresīvie" gadskārtējā kongresā paredzēts izvērtēt Rīgas domes vēlēšanu kampaņu un sasniegtos rezultātus. Kongress notiks VEF kultūrvietā "Spīdola" Rīgā, Ieriķu ielā 5a, no plkst.10.

Partijas līdzpriekšsēdētāja Antoņina Ņenaševa uzskata, ka "Progresīvie" līdz ar Rīgas domes vēlēšanām ir sevi pieteikuši jaunā līmenī. "Mēs Rīgā veidojam pārmaiņu koalīciju ar vēsturiski nepieredzētu iespēju padarīt mūsu galvaspilsētu patiesi zaļāku un sociāli vienlīdzīgāku. Kongresā diskutēsim par to, kā šīs gaidītās pārmaiņas rosināt arī Latvijas reģionos," uzsver politiķe.

Kongresa darba kārtībā paredzētas "atvērtās debates" par Rīgas nākotni un paveicamajiem darbiem, partijas "Progresīvie" pieteikumu 2021.gada pašvaldību vēlēšanām un iepazīstināšana ar rezolūciju "Zaļā pāreja rītdienai".

Kā ziņots, Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās augusta beigās uzvarēja partiju apvienības "Attīstībai/Par!" un "Progresīvo" apvienotais saraksts, iegūstot 18 no 60 mandātiem. Puse vietu frakcijā ir tieši "Progresīvajiem".