Saskaņas Centrs netur ļaunu prātu uz "Vienotību" un gaida uzaicinājumu sadarboties

Pat ja apstiprināsies provizoriskās aplēses, ka Saskaņas centrs tomēr neiegūs pirmo vietu vēlēšanās, kā tas tika prognozēts socioloģiskajās aptaujās, SC tomēr to neuztvers kā zaudējumu.

Vēl jo vairāk: SC netur ļaunu prātu uz Vienotību par nekorekto aptauju par labāko premjera kandidātu, bet gaida iespēju kopā ar Vienotību veidot nākamo koalīciju. Tā sarunā ar nra.lv klāstīja SC līderis Sergejs Dolgopolovs.

Šonakt viens no aktuālākajiem jautāumiem ir tas vai SC tomēr varētu piedalīties nākamās koalīcijas veidošanā, lai gan līdz šim šāda varbūtība praktiski netika pieļauta. Tiesa, šonakt apvienība Vienotība, kurai tiek prognozēta uzvara vēlēšanās, vairs nav savos vērtējumos tik strikta.

S. Dolgopolovs norāda, ka šāda Vienotības rīcība liecint par šī politiskā spēka vēlmi beidzot sākt domāt par lielu Latvijas vēlētāju daļu, kuri savas balsis atdevusi SC. Tāpat S. Dolgopolovs klāstīja, ka politikā nav vietas personīgiem aizvainojumiem, tādēļ SC neturot ļaunu prātu par Vienotības akciju, īpašās aptaujās nekorekti salīdzinot Dombrovski un Urbanoviču. Tā vietā SC gaidot aicinājumu iekļauties koalīcijā.

Svarīgākais