Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Trešdien atklās atjaunoto Jūrmalas šoseju

© Romāns Kokšarovs/F64

Trešdien, 2.septembrī, amatpersonas, būvnieki un pašvaldību pārstāvji svinīgi atklās atjaunoto Jūrmalas šoseju (A10), informēja VAS "Latvijas valsts ceļi".

Atklāšanas pasākums notiks plkst.10 un tajā piedalīsies satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP), "Latvijas valsts ceļu" valdes priekšsēdētājs Jānis Lange, Jūrmalas pilsētas un Babītes novada pašvaldību pārstāvji, būvnieki, projektētāji un citu iesaistīto pušu pārstāvji. Pulcēšanās atklāšanai notiks degvielas uzpildes stacijas "Kool" stāvlaukumā, braucot Jūrmalas virzienā.

Darbi uz Jūrmalas šosejas posmā no Rīgas robežas līdz pieejām Jūrmalas caurlaižu punktam posmā no 13,41. līdz 19,25.kilometram tika sākti pērn jūnijā. Pārbūves laikā ar reciklētu veco asfaltu tika pastiprināti ceļa pamati un uzklātas trīs jauna asfalta kārtas. Atjaunotas arī nobrauktuves divlīmeņu satiksmes mezglā ar Rīgas apvedceļu A5 (Salaspils-Babīte).

Darbus veica piegādātāju apvienība "A.C.B. un Binders" par līgumcenu 22,97 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli, ko sedz valsts budžets.