Stradiņa slimnīcā izsludināts konkurss uz valdes locekļa amatu; alga līdz 6500 eiro

© Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca izsludinājusi konkursu uz valdes locekļa amatu, liecina ieraksts iestādes mājaslapā.

Valdes locekļa mēneša atlīdzība ir 5500 līdz 6500 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Valdes locekļa atbildības jomās ietilpst sabiedrības budžeta un finanšu-ekonomiskā plānošana, analīze, grāmatvedības uzskaites un finanšu darba organizācija, sadarbība ar finanšu un valsts iestādēm, tajā skaitā nodokļu un finanšu jautājumos, kā arī informāciju tehnoloģiju (IT) attīstības un publisko iepirkumu joma.

Valdes locekļa amata kandidātiem izvirzītās obligātās minimālās prasības ir nevainojama reputācija, valsts valodas prasmes augstākajā līmenī, angļu valodas prasmes ne zemākas par B2 līmenī atbilstoši Eiropas kopīgajām nostādnēm valodu apguvei un augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība finansēs, ekonomikā, grāmatvedībā vai uzņēmējdarbības vadībā.

Tāpat prasībās ietilpst vismaz triju gadu pieredze valdes loceklim līdzvērtīgā vadošā amatā, kas nodrošina nepieciešamo iemaņu kopumu, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā, kā arī pieredze finanšu vadības jautājumos.

Kandidātiem nepieciešamas zināšanas, izpratne un pieredze par IT pielietošanu biznesa procesu vadībā, aktualitātēm IT attīstībā, pārmaiņu vadību, kā arī starptautiskajiem finanšu pārskatu sagatavošanas standartiem.

Kandidātiem kā papildu priekšrocība tiks uzskatītas zināšanas un pieredze valdes vai padomes darbā vidējā vai lielā uzņēmumā, vairāku struktūrvienību vai atbildības jomu vadībā pēdējo desmit gadu laikā, darbs finanšu jomā uzņēmumos ar lielu un sarežģītu struktūru vai procesiem pēdējo septiņu gadu laikā, kā arī publisko iepirkumu procesiem.

Kā priekšrocība arī uzskatīta ar veselības aprūpes finansēšanu saistīta darba pieredze pēdējo desmit gadu laikā.

Kandidātu kompetence tiks vērtēta vairākās jomās, tostarp komandas vadīšanā, lēmumu pieņemšanā un atbildībā, stratēģiskajā redzējumā, biznesa un komerciālajā domāšanā, kā arī orientācijā uz mērķu sasniegšanu.

Kandidātiem jāiesniedz pieteikuma vēstule, iekļaujot informāciju, kas apliecina profesionālās pieredzes un prasmju atbilstību valdes locekļa amatam, kā arī apliecinājums, kas ir atrodams slimnīcas mājaslapā.

Pieteikumu konkursam var iesniegt līdz 2.septembrim (ieskaitot).

VSIA "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca" ir daudzprofilu slimnīca, kas sniedz pilna apjoma neatliekamo un plānveida medicīnisko palīdzību, kā arī nodrošina pirms un pēc diploma izglītību, veic zinātniskus pētījumus un nodrošina jaunu ārstniecības metožu un tehnoloģiju aprobēšanu un ieviešanu Latvijā.

Svarīgākais